Είστε εδώ Αρχική » Προγράμματα Για Windows » Δωρεάν Πρόγραμμα Αποσυμπίεσης Κάθε Λογής Συμπιεσμένων Αρχείων


Δωρεάν Πρόγραμμα Αποσυμπίεσης Κάθε Λογής Συμπιεσμένων Αρχείων

Δωρεάν Πρόγραμμα Αποσυμπίεσης Κάθε Λογής Συμπιεσμένων Αρχείων

Όλοι έχουμε εγκατεστημένο στον υπολογιστή μας, κάποιο πρόγραμμα αυτού του είδους. Ένα πρόγραμμα που μας βοηθά να αποσυμπιέζουμε συμπιεσμένα αρχεία όπως π.χ. zip, rar, και άλλα.

Αν και στο διαδίκτυο υπάρχουν μερικές δεκάδες δωρεάν προγράμματα αυτού του είδους, ελάχιστα καταφέρνουν να καλύψουν τα κριτήρια που έχω θέσει για παρουσίαση σε αυτή την ιστοσελίδα. Έτσι, η επιλογή της πρότασης που αξίζει να βρίσκεται στον υπολογιστή μας, ήταν μια σχετικά δύσκολη υπόθεση.

Μετά από αρκετή σκέψη, έχω αποφασίσει ποιό θα είναι το πρόγραμμα που θα προτείνω για αυτή την κατηγορία.

Η απόφαση ήταν σχετικά δύσκολη, κυρίως επειδή σχεδόν κανένας από τους δωρεάν «zip extractors» που κυκλοφορούν (ή που έπεσαν στην αντίληψη μου) δεν έχουν τιμήσει την Ελληνική γλώσσα. Έτσι, δεν θα μπορούσαμε να τιμήσουμε κι εμείς αυτούς. Ένας φίλος όμως, μου πρότεινε το πρόγραμμα που προτείνω σήμερα.

Πρόκειται για ένα σχετικά νέο πρόγραμμα, αφού κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα τέλη του 2010, με την ονομασία «Hamster Free ZIP Archiver».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, καταγράφει αξιοζήλευτες επιδόσεις στον χρόνο αποσυμπίεσης και συμπίεσης όλων των δημοφιλών τύπων συμπίεσης όπως zip, rar, 7z, arj, iso, αλλά και πολλών άλλων, τα οποία μπορείς να βρεις αναλυτικά στην ιστοσελίδα του.

Μια απ' τις καινοτομίες του, είναι το ότι κατα την δημιουργία αρχείων zip, εκμεταλλεύεται τους πολλαπλούς πυρήνες του υπολογιστή μας, και αυτό μόνο προς όφελος μας μπορεί να είναι.

Η ευκολία και η φιλικότητα του, είναι κάποια απ' τα ποιο θετικά και ταυτόχρονα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Για να έχεις την Ελληνική γλώσσα, μην ξεχάσεις στη διάρκεια της εγκατάστασης να επιλέξεις τα «Ελληνικά».

Μπορείς να κατεβάσεις το «Hamster Free ZIP Archiver» από την επίσημη του ιστοσελίδα.

Εμείς τα λέμε αύριο, με το επόμενο «must have» πρόγραμμα για τον υπολογιστή μας.

Τελευταία ενημέρωση