Είστε εδώ Αρχική » Προγράμματα Για Windows » Δωρεάν Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης Δίσκων


Δωρεάν Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης Δίσκων

Δωρεάν Πρόγραμμα Ανασυγκρότησης Δίσκων

Η ανασυγκρότηση, είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία στην οποία δεν πρέπει να παραλείπουμε να υποβάλλουμε τακτικά τους σκληρούς δίσκους του υπολογιστή μας, ιδιαίτερα τους μαγνητικούς.

Παρόλο που όλες οι εκδόσεις των Windows έρχονται εφοδιασμένες με ένα ειδικό πρόγραμμα, το οποίο είναι ικανό να εκτελεί μια «βασική» ανασυγκρότηση, το συγκεκριμένο πρόγραμμα κρίνεται ως ελλιπές.

Έτσι, η χρήση ενός προγράμματος κάποιου τρίτου κατασκευαστή, το οποίο θα αναλαμβάνει αυτή τη διαδικασία, είναι κάτι που προτείνω ανεπιφύλακτα.

Για το έτος 2015, το πρόγραμμα που προτείνω να αναλάβει αυτή τη δουλειά στον υπολογιστή μας ονομάζεται «Smart Defrag 2».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, πληροί όλες τις προδιαγραφές για να αποτελέσει την βασική επιλογή στον υπολογιστή μας. Προσφέρεται δηλαδή στην Ελληνική γλώσσα, είναι εύχρηστο, αξιόπιστο, αποτελεσματικό και πάνω απ’ όλα δωρεάν.

Αφού το εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου, θα είσαι σε θέση να προβείς εύκολα σε ανασυγκρότηση των σκληρών σου δίσκων. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι δίσκοι σου να δουλεύουν πιο γρήγορα και πιο αθόρυβα.

Είναι σε όλους γνωστό, πως ένας κατακερματισμένος δίσκος (ο οποίος χρειάζεται ανασυγκρότηση), γίνεται αργός και θορυβώδες, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η χρήση του υπολογιστή να γίνεται μια «ψυχοφθόρα» διαδικασία.

Ένας κατακερματισμένος δίσκος, έχει ως αποτέλεσμα τα αρχεία και τα προγράμματα του υπολογιστή μας να εκτελούνται σε πιο αργούς ρυθμούς, και αυτό είναι κάτι που δεν μας ευχαριστεί σε καμία περίπτωση.

Το "Smart Defrag 2" μας προσφέρει αρκετές αυτόματες λειτουργίες, οι οποίες πραγματικά μπορούν να μας λύσουν τα χέρια από την τακτική ανασυγκρότηση. Είναι ικανό να τρέχει στο παρασκήνιο του υπολογιστή μας, και να φροντίζει πάντοτε ο σκληρός δίσκος και τα αρχεία που βρίσκονται σε αυτόν να είναι ανασυγκροτημένα, έτσι ώστε εμείς να απολαμβάνουμε ανα πάσα στιγμή όλα τα προτερήματα που έχει ένας ανασυγκροτημένος σκληρός δίσκος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι 100% δωρεάν, όπως όλα που προτείνουμε σε αυτή την ιστοσελίδα. Είναι ασφαλές, και δεν περιέχει ιούς ή οποιαδήποτε άλλα περιττά ανεπιθύμητα «συνοδευτικά» που «κολλούν» και "μολύνουν" τον υπολογιστή μας.

Αφού το τρέξεις στον υπολογιστή σου δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να ανακαλύψεις τον τρόπο λειτουργίας του. Το γραφικό του περιβάλλον είναι αρκετά απλό, αλλά μην σε ξεγελά αυτό. Απευθύνεται τόσο σε έμπειρους, όσο και σε αρχάριους χρήστες.

Όταν το τρέξεις στον υπολογιστή σου δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να ανακαλύψεις πως θα κάνεις την πρώτη ανασυγκρότηση.

Κάνοντας κλικ στο βελάκι που βρίσκεται στα δεξιά της "Ανασυγκρότησης" βρίσκουμε κι άλλες επιλογές, οι οποίες μπορούν να κάνουν την ανασυγκρότηση του δίσκου μας ακόμη καλύτερη.

Μπορείς να κατεβάσεις το «Smart Defrag 2» από την επίσημη του ιστοσελίδα.

Εάν ψάχνεις για ένα δωρεάν πρόγραμμα ανασυγκρότησης δίσκων, τότε αυτό είναι το καλύτερο πρόγραμμα που έχω να σου προτείνω αυτή την στιγμή.

Τελευταία ενημέρωση